Михаела и Георги се изправиха един срещу друг в елиминационен

...
Михаела и Георги се изправиха един срещу друг в елиминационен
Коментари Харесай

Михаела напусна “Игри на волята: България”

Михаела и Георги се изправиха един против различен в елиминационен двубой на Арената на “Игри на волята: България ”. Изходът от тежката многокомпонентна борба дефинира кой от тях напуща надпреварата вечно. Въпреки безапелационното начало за Михаела и страхотното гребане, тя изостана в останалите детайли по трасето. Георги завоюва борбата с огромна преднина и прибави още 100 златни гроша към благосъстоянието си.

“Всеки е пристигнал тук, с цел да стигне до край. Аз също и да, скърбя, че си потеглям от “Игри на волята ”, само че съм горда с това, че отпадам от доста заслужен участник. Пожелах си го, получих го и си потеглям с гордо вдигната глава! ” - показа Михаела след борбата, която я изпрати вкъщи. Пред противника си Георги тя разкри проблематичните взаимоотношения в племето на Безстрашните и изяви страдание, че изоставя най-близкия си човек Ралица.

Малко по-рано Гого и Генчо от Непобедимите се опълчиха в първа борба на съдружниците в опит да извоюват преимущество на своите съплеменници. Безстрашните заподозряха тактика в избора на Михаела, която дефинира Гого като най-достоен състезател в племето, само че той не съумя да оправдае доверието ѝ. Генчо се открои като по-добър съдружник, което му завоюва 30 гроша и преимущество за Георги в елиминационния дуел.

Предишната вечер Непобедимите се събраха край огъня на племенния съвет, с цел да дефинират кой ще е вторият номиниран състезател за седмицата. Служебният имунитет на новите попълнения остави единствено 4-ма души, за които племето имаше опция да гласоподава. Най-много номинации от своите съотборници събра Георги, който отхвърли предлагането на водещата Ралица Паскалева да употребява грошовете си за спомагателни гласове.

Любовта сред Георги и Фейгин пламна по нов, по-силен метод, откакто двамата се събраха в племето на Непобедимите. Георги излезе на Арената със мощно предпочитание за победа, с цел да се върне назад при състезателката по фигурно пързаляне. Неговото победоносно завръщане откровено зарадва Фейгин и Генчо, които чакаха съплеменника си с неспокойствие.

Как ще реагират Безстрашните, когато схванат, че Михаела е отпаднала? Какво ще се случи с племето и с най-близкия ѝ човек Ралица? Ще се развият ли връзките сред Георги и Фейгин? Как ще се оправят Непобедими и Безстрашни с една от най-опасните борби в “Игри на волята: България ” - феновете ще схванат в понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР