Михаела Филева често експериментира със сексапила си, но ако в

...
Михаела Филева често експериментира със сексапила си, но ако в
Коментари Харесай

Шаш! Михаела Филева седна в скута на Лечев! СНИМКА

Михаела Филева постоянно опитва със сексапила си, само че в случай че наоколо до нея е фолк фурията Камелия, за която това е като детска игра от години, задачата става доста по-трудна.

Това, което певицата направи с Иван Лечев обаче, ще се разяснява още дълго, единствено не е ясно с какви мнения... Михаела реши да изпоти рок легендата, като се настани непосредствено в скута му пред слисаните погледи на сътрудниците си в "Гласът на България ".

След като попфолк певицата „ разлая кучетата “ като целуна по устата две от участничките в музикалното шоу, младата й, амбициозна колежка взе нещата в свои ръце.

Без да се церемони, Михаела стана от мястото си, насочи се към стола на Иван Лечев и седна в скута му, приковавайки вниманието към себе си. Филева се настани върху нищо неподозиращия китарист след осъществяването на 21-годишния Боил Каранейчев от Бургас.

Докато младият гений се чудеше дали да отиде в тима на рокаджията или да избере Графа, Михаела недвусмислено му уточни верния път. "Аз в случай че съм на твое място, Боиле, бих направила по този начин ", сподели тя и окупира скута на рок легендата. Впечатлен от пропагандата й, Боил уточни Лечев за собствен треньор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР