Михаел Шумахер получи много любов и хубави пожелания по повод

...
Михаел Шумахер получи много любов и хубави пожелания по повод
Коментари Харесай

Продължавай да се бориш, татко!: Децата на Михаел Шумахер с трогателни послания за рождения му ден

Михаел Шумахер получи доста обич и хубави пожелания във връзка 54-ия си рожден ден, написа People.

306 Starts
91 Wins
68 Pole positions
155 Podiums
77 Fastest laps
7 World titles

The legendary Michael Schumacher turns 54 today ❤️
— Formula 1 (@F1)
Бившата звезда от Формула 1 остана с много увреждания, откакто получи мозъчна контузия по време на случай на ски през декември 2013 година След случая той стартира да получава профилирано лекуване в дома си в Швейцария.

Във вторник, когато беше и рожденият му ден, децата му споделиха сладки фотоси със своя татко.

„ Честит рожден ден, баща! Връщам се към нашите картинг времена! #keepfighting ❤️ “ това гласеше обява в Instagram на щерка му Джина-Мария, включваща фотография на двамата, облечени в сходни спортни якета.
               

Нейният брат Мик, който потегли по стъпките на татко си, преследвайки кариера в надпреварите, също показа почитта си към своя татко в Instagram.

23-годишният юноша разгласява фотография на него и татко му, облечени в черни сака и бели ризи с копчета, както и друга фотография на татко му в спортната му униформа.

„ Честит рожден ден на най-хубавия баща в миналото ❤️ обичам те! “, гласеше поста му.
               

Шумахер е считан за един от най-хубавите водачи във F1. Той печели 91 победи и седем шампионски трофеи и беше отличен с документален филм на Netflix (излязъл през 2021 г.), който разказва живота му.

През юли 2022 г Михаел Шумахер беше почетен с Държавна премия на Северен Рейн-Вестфалия. Съпругата му Корина присъстваше, с цел да одобри премията и даде къса информация за положението му.

„ Майкъл ми липсва всеки ден “, сподели Корина. „ Но освен на мен ми липсва. Децата, фамилията, татко му, всички към него. Искам да кажа че, на всички ни липсва Майкъл, само че той е тук. Различен, само че той е тук и това ни дава мощ. Опитваме се да поддържаме семейство, както Майкъл харесваше и към момента го прави. И продължаваме живота си. „ Личното си е персонално “ , както постоянно е казвал той. “

„ За мен е доста значимо той да може да продължи да се любува на персоналния си живот колкото е допустимо повече “, продължи тя.  " Майкъл постоянно ни е защитавал, а в този момент ние пазиме Майкъл. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР