Миглена Каканашева сменя настроенията си като носни кърпички! След като изпадна

...
Миглена Каканашева сменя настроенията си като носни кърпички!
След като изпадна
Коментари Харесай

Мегз с нова коса и нова тръпка! Вижте в кого се влюби:

 megz-1

Миглена Каканашева сменя настроенията си като носни кърпички!

След като изпадна в нервност, че няма кой да й махне русата перука, ненадейно се успокои, когато измиха лепилото от главата й.

В момента Мегз е в натуралния си тъмнокестеняв цвят и пърха с мигли из цялата къща. Търси непрестанно вниманието на съквартирантите си. Но единственият, който постоянно е подготвен да откликне на променливите й настроения, се оказа Лудия кореспондент.

Този път се откриха! И двамата свръхактивни, и двамата свръхамбициозни, с готовност да са постоянно центъра на събитията, да се харесат на феновете и дори да завоюват формата.

Доста настъпателно пишман моделиерката съобщи, че ще му даде сърцето си, в случай че измете от него Александра. „Ама ти сваляш ли ме“, запита стреснато Петканов, а тя се фръцна и разгласи, че в действителност той я смъква.

След като не се схванаха кой кого, в името на шоуто двамата започнаха да  си играят на двойка. Мегз го провокира да поиграят на въже, само че съумя да го контузи и да го настъпи по крайници. После продължиха на пляс-пляс ръчички и дай пет. Всичко това наподобява толкоз детско, че даже на феновете им доскуча и провокира само няколко смъртоносни и иронични погледа от Александра Богданска, която бе изкарала дългото си тяло на припек.

 Мегз дани прегръдка Миглена на часа дотърча до моделката и стартира да я пита има ли още усеща към Дани, наранява ли я, жива ли е любовта им, тъй като в случай че е по този начин, тя с достолепие ще се отдръпна. Той ме харесва, но ти си ми другарка и ще направя каквото искаш, избърбори дамата без перуката. Прави каквото искаш, отвърна й с подправена усмивка Богданска.

Мегз одобри това като карт бланш и се хвърли да преследва Петканов и да го хваща за ръката. Той обаче се юрна да вкара в харема си Мара Отварачката, като се самопредложи за неин преподавател по фитнес и ловко се възползва от обстановката, с цел да й опипа дупето.

А двете дами на сърцето му останаха да вехнат по него.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР