Microsoft започна да внедрява нов офлайн режим в уеб версията

...
Microsoft започна да внедрява нов офлайн режим в уеб версията
Коментари Харесай

Полезно: Microsoft въвежда офлайн режим в уеб версията на OneDrive

Microsoft стартира да внедрява нов офлайн режим в уеб версията на облачното вместилище OneDrive за бизнес и просветителни консуматори. Нововъведението е част от продължаващото модернизиране на платформата, в границите на което облачната услуга получи усъвършенстван потребителски интерфейс.

Новият офлайн режим ще разреши на потребителите на уеб версията на OneDrive да отварят хоствани в облака файлове, които са маркирани като налични офлайн.

Освен това, потребителите ще могат да направляват до обичаните си файлове и началната си страница без интернет връзка. Също по този начин ще е допустимо преименуването, сортиратето, преместватето и копиратето на файлове, а след потребителят се свърже с интернет, всички направени промени ще бъдат синхронизирани.

Също по този начин е усъвършенствана продуктивността в офлайн режим, даже при съществуване на интернет връзка. Според Microsoft, данните се изтеглят 3 пъти по-бързо, когато разглеждате или взаимодействате с файлове в уеб версията на OneDrive или взаимодействате с услугата посредством Teams или Outlook.

Можете да изберете файловете, които желаете да бъдат налични офлайн посредством уеб версията на OneDrive.

Офлайн локалното вместилище на устройството се употребява за запазване на избрана информация, като да вземем за пример име на файл, размер на файла, дата на последна смяна и други. Това е допустимо с помощта на приложението OneDrive Sync, което съхранява кеш за метаданни на вашите файлове локално

На този стадий офлайн режимът в уеб версията на OneDrive няма да бъде наличен за елементарните консуматори. Потребителите, които употребяват сметки в Microsoft 365 за бизнес или просветителни институции скоро ще могат да се възползват от новия режим. Все още не е известно по кое време офлайн режимът в уеб версията на OneDrive ще бъде наличен за елементарните консуматори.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР