Microsoft вече започна безплатното разпространение на есенното обновление на Windows

...
Microsoft вече започна безплатното разпространение на есенното обновление на Windows
Коментари Харесай

Какви са новостите в есенния ъпдейт на Windows 10

Microsoft към този момент стартира безплатното разпространяване на есенното обновяване на Windows 10. Пакетът се споделя Fall Creators Update и идва с някои нови функционалности за операционната система.

Windows 10 Mobile към този момент не е приоритет за Microsoft

Полезни хитринки за Windows 10

Както и напролет, Fall Creators Update се концентрира основно върху функционалностите и опциите за основаване на наличие и потреблението му по изобретателни способи. Затова един от главните фокуси на ъпдейта е смесената действителност. Това е композиция сред добавена и виртуална действителност, която съгласно Microsoft е най-хубавото решение.

Вече и Бил Гейтс употребява Android вместо Windows Phone

Гейтс е срещу най-известната клавиатурна композиция

Компанията желае Windows 10 да е в основата на въпросната смесена действителност. Затова Fall Creators Update вкарва поддръжка за устройствата и очилата за смесена действителност на производители като Lenovo, Dell, Samsung, Acer и други Целта е устройствата да са на цени от към 300 $ и да са по-семпли за работа.

Основното приложение за фотоси също е модифицирано. То прибавя нова функционалност Story Remiv, която разрешава на потребителите да вършат къси клипове, като употребяват фотоси и видео от персоналния си списък. По-натам ще се добави и функционалност, която разрешава прибавянето на 3D обекти в клиповете.

Подобрена е и сигурността на Windows 10. Вграденият антивирусен програмен продукт Defender има функционалност за отбрана и реакция, когато вирус нападна накърнимост в системата, за която няма "кръпка ". Освен това ще защищава разпространяването на вируси и до други устройства в домашната или фирмена мрежа.

Windows 10 получава нов огромен ъпдейт през октомври

Направени са и още голям брой по-малки усъвършенствания във вградените приложения, гласовия помощник Cortana и други Като цяло есенното обновяване на Windows 10 не носи огромни промени. То може да бъде изтеглено от уеб страницата на Microsoft незабавно от най-нетърпеливите консуматори. Останалите могат да изчакат до момента в който пристигна техният ред и обновлението доближи до тях през Windows Update.



За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР