Ми Амор“ е поредното доказателство, че Мария Илиева е кралицата

...
Ми Амор“ е поредното доказателство, че Мария Илиева е кралицата
Коментари Харесай

Най-новият клип на Мария Илиева „Ми Амор“ се изкачва нагоре

„ Ми Амор “ е следващото доказателство, че Мария Илиева е кралицата на българската поп музика.

„ Реакцията на хората след появяването на ново парче е най-показателна дали то има капацитет да се трансформира в шлагер, ” разяснява след промоцията на клипа си дъщерята на диригента Ваня Монова. След сполучливото му показване при започване на сезона, за по малко от месец песента, която беше промотирана с видеоклип в ефира на музикалните медии и в YouTube канала на " Facing The Sun ",  е гледана към този момент над 150 000 пъти.



Режисьор на клипа е В иктор Антонов-Rikk, с който Мария Илиева работи за първи път . Във видеото изпълнителката сменя три визии, а в фрагментите се включва балет " Народоосвободителна въстаническа армия ", Екс Енерджи Крю и топ модел на Визаш Модел Груп Виктор Либа.

Текстът на песента е на самата Илиева . За него певицата споделя, че е зареден с доста мощна страст и че за написването му са ѝ били нужни единствено няколко часа. Музиката на Mi Amor е писана от мултиплатинените американски продуценти Da Beat Freakz, работили с Usher, Sean Paul, Chris Brown, M Pokora, Kat Deluna и др.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР