Мейсън Грийнууд няма да играе повече за страната си, докато

...
Мейсън Грийнууд няма да играе повече за страната си, докато
Коментари Харесай

Медиите в Англия: Грийнууд никога повече няма да играе за Англия

Мейсън Грийнууд няма да играе повече за страната си, до момента в който Гарет Саутгейт е отпред на " трите лъва ", съгласно The ​​Sun.

В отчета се твърди, че Грийнууд, който остава отхвърлен, до момента в който Юнайтед организира вътрешно следствие, откакто повдигнатите против него наказателни обвинявания бяха оттеглени, не се е отказал да играе за Англия и преди този момент е отхвърлил евентуална смяна да съставлява Ямайка.

Източник пред The Sun е споделил: " Грийнууд се вкопчва в вярата да играе още веднъж на най-високо равнище. Но Саутгейт отдава огромно значение освен на гения на играча, само че и на метода, по който тимът се движи ".

21-годишният юноша беше упрекнат в опит за обезчестяване, нахлуване, предизвикало действителна телесна щета и контролиращо и наложително държание, след първичния му арест през януари 2022 година и спомагателен арест за нарушение на изискванията за освобождение под гаранция.

Той трябваше да бъде изправен пред съда през ноември 2023 година, преди да бъде доказано на 2 февруари, че Кралската прокуратура е отдръпнала всички обвинявания против него.

Преди да бъде отхвърлен за неопределен срок от Юнайтед през януари предходната година, Грийнууд не беше играл за Англия от единствения си мач през септември 2020 година, когато беше изпратен вкъщи от тима дружно с Фил Фодън, откакто наруши рестриктивните мерки за COVID-19 и контрабандно прекара две дами в хотела на тима.

В момента Юнайтед изследва всички вероятни разновидности във връзка с Грийнууд, в това число евентуално повторното му консолидиране в тима или цялостно спиране на връзките с играча.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР