Месец април ще е решителен за Ювентус на терена и

...
Месец април ще е решителен за Ювентус на терена и
Коментари Харесай

Алегри: Не можем да мислим, че след победата в Милано всичко е решено

Месец април ще е съдбоносен за Ювентус на терена и отвън него. Алегри и играчите му ще се изправят против Спортинг на четвъртфиналите в Лига Европа и ще срещнат Интер на полуфиналите в Купата на Италия, в това време се пробват да се изкачат в класирането на Серия А, където на следващия ден им следва домакинство на Верона. Междувременно клубът апелира наказването от 15 точки, а решение се чака на 19 април.

Попитан по какъв начин ще наподобява отбраната на отбора против Верона, Масимилиано Алегри изясни: “Все още не съм решил. Алекс Сандро отсъства три седмици, а във вторник ни следва значим мач в Купата на Италия, тъй че би трябвало да обмисля целия състав на следващия ден сутринта ”.

“Киеза е доста спокоен. Днес работи добре, само че има болки. Работим за това да е подготвен за вторник. Влахович се върна, Милик е по-добре, същото важи и за Кийн. Ди Мария е на линия. Важно е всички да са на линия, с цел да имам благоприятни условия да върша промени. Наближаваме края на сезона, запасите ще стават все по-важни ”, добави наставникът.

На въпрос за положението на Пол Погба, той отговори: “В момента не мога да кажа по кое време ще бъде разполагаем. Той работи, ще забележим трениравка след подготовка по какъв начин ще реагира коляното му ”.

Алегри приказва и за задачите на отбора: “Месец април може да ни даде късмет да имаме значим май, да имаме опция да стигнем до финалите на Купата на Италия и Лига Европа, които още са надалеч. В шампионата би трябвало да консолидираме второто място, което сме си заслужили на терена. Трябва да подобрим точковия актив от предишния сезон. Във футбола това, което си направил, се изтрива незабавно и на следващия ден се стартира от 0:0. Не можем да мислим, че след успеха в Милано всичко е решено. Трябва да се наслаждаваш на успехите, само че на следващия ден ни чака рисков мач ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР