Меркурий напуска знак Рак и преминава в знак Лъв на

...
Меркурий напуска знак Рак и преминава в знак Лъв на
Коментари Харесай

Меркурий преминава в знак Лъв утре: Искрата се завръща в живота ни


Меркурий напуща знак Рак и минава в символ Лъв на 19 юли и ще транзитира там до 4 август. Лъвът се ръководи от царя на небесния кабинет - Слънцето. Това е огнен знак и Меркурий в този знак е много мощен. Транзитът на Меркурий ще внесе искра в живота, ще донесе по-силни музи и решителност да се реализиран нещата.

Когато Меркурий минава през знак Лъв, мисленето ни става по-егоцентрично, ставаме по-уверени и проектите са по-големи. Нашият блян е да реализираме задачата. Не обръщаме толкоз внимание на детайлите, тъй като не ги считаме толкоз значими, колкото задачата, която желаеме да реализираме.

Речта може да стане по-остра, хората ще бъдат по-директни и прями. Това властно отношение може да не бъде добре оценено от околните и хората към вас. Ще бъдете по-концентрирани върху работата си и ще имате предпочитание да задавате нови стандарти или да постигнете нещо в действителност огромно. Тези, които се занимават със личен бизнес, ще имат удобен интервал, защото ще поемат всичко в ръцете си и ще стартират някои нови неща. Тези, които се занимават с държавни служби, също ще имат преимущество през този интервал.

 жена

По време на преноса си през Лъв, Меркурий ще образува четири значими аспекти. Влиянието обгръща и околните дни към денят на точния аспект:

На 23 юли Меркурий тригон с Юпитер – Прекарване на деня в светлината на прожекторите с благоприятни условия за покачвания, самопризнание или да поемете водеща роля. Благоприятства пътуването, положителните връзки с обкръжението, триумф с високопоставени хора, облаги в търговията.

На 26 юли Меркурий в площ с Марс – Ден на параноя, когато силите на Лъва и Телеца се сблъскват, създавайки спорове и нападателни борби, когато имаме вяра, че всички са против нас. Предразполага към импулсивност, нехайство, припряност, кавги. Неприемлив интервал за покупки на машини, транспортни средства и електрически артикули. С резултата на този пренос човек може да се сблъска с проблеми в неговата среда, което води до забавяния в делата му, които са свързани и с други лица. Просто би трябвало да се опитате да бъдете справедливи, да се поставите на мястото на другите и да не оставяте нервите си да заемат мястото на разсъдъка. Да се внимава при сключване на документи.

 жена

Риск от злополуки и неверни решения. Избягвайте да стартирате нови планове или да влизате в договаряния.

28 юли — Меркурий в площ с Уран - Разрушителен аспект, подготвен да сее безпорядък и да изгаря мостовете зад себе си. Носи напрежение. Създава спънки и проблеми в общуването. Води при по-лабилните натури до ненормалност и нервна неустойчивост, подготвя към екстремистки настройки, дебелоглав, безсрамие, може да се стигне даже до грубост. Опасност от произшествия при пътешестване.

31 юли — Меркурий в съпротива на Сатурн - По време на този аспект, стойте надалеч от саморазрушителни хора, с цел да не бъдете всмукани от някоя драма. Предразполага към отсрочване, отсрочване, пречки при реализиране на задачите. Неподходящо време за ново начало.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР