Мерилин Менсън беше осъден на 20 часа общественополезен труд и

...
Мерилин Менсън беше осъден на 20 часа общественополезен труд и
Коментари Харесай

Осъдиха Мерилин Менсън по обвинение, че издухал носа си върху видеооператорка

Мерилин Менсън беше наказан на 20 часа общественополезен труд и санкция, откакто не оспори обвиняването, че е издухал носа си върху видеооператорка по време на концерт през 2019 година, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на АП.

54-годишният абсурден рокер искаше да се яви посредством видеозапис на чуването по обвиняването, само че съдията го задължи да участва в правосъдната зала в гр. Лакония, щата Ню Хампшър.

В понеделник Менсън влезе през основния вход на съда, облечен в костюм, от главата до петите в черно, и с тъмни слънчеви очила. Той се показа в съда с същинското си име Брайън Уорнър, говорейки умерено и безшумно.

Менсън бе упрекнат по два члена за нахлуване при конфликта му с видеооператорката по време на концерт в Гилфорд на 19 август 2019 година

Певецът не оспори само обвиняването за издухване на носа в границите на изцяло контрактувано съглашение с прокуратурата. Обвинителите се съгласиха да отхвърлят другото обвиняване - че е наплюл видеооператорката.

Съгласно съглашението на Менсън е наложена санкция в размер на малко повече от 1400 $, като 200 от тях са с отсрочено заплащане. Той се задължава да заобикаля нови арести и да уведомява локалната полиция за всички свои осъществявания в Ню Хемпшир през идващите две години.

Съдията, който назова дейностите на Менсън „ ужасяващи “, се съгласи да позволи на Менсън да поставя общественополезен труд в Калифорния. Менсън загатна пред кореспонденти, че може да избере да работи с хора, подложени на рехабилитация. До 4 февруари той би трябвало да показа доказателства за полагането на общественополезен труд.

Според полицейската декларация Менсън подходил към видеооператорката Сюзън Фаунтън в зоната пред сцената, доближил лицето си до камерата ѝ и я заплюл с „ огромна храчка “. Слюнката попаднала върху двете й ръце. След това той още веднъж се доближил до нея, коленичил и покрил с пръст едната си ноздра, преди да се изсекне с другата по ръцете и дланите ѝ.

Менсън „ издухва доста количество слуз по Фаунтън “, се споделя в писмената декларация на полицейски сержант, който преглежда видеозаписите от концерта. " След това гледната точка на камерата се трансформира и се вижда по какъв начин Менсън сочи и се смее на Фаунтън “, се споделя в полицейската декларация.

Видеооператорката Фаунтън не участва в съда, само че показа изказване, което беше прочетено на глас.

„ Аз съм експерт и съм в този отрасъл от 30 години. Работила съм за доста компании и през всичките години, в които съм работила с хора, в никакъв случай не съм бил унижавана или третирана по метода, по който се отнесе с мен този обвинен “, гласеше то. „ Това, че той ме заплю и си издуха носа върху мен, беше най-отвратителното нещо, което в миналото е правил човек “, жалва се пострадалата.

„ Разбирам, че по принцип това не е огромно обвиняване, само че се надявах, че подсъдимият ще получи присъда, която ще го накара да се замисли, преди още веднъж да направи нещо сходно “, се споделя в изказването.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР