Mercedes започна бавно да разкрива повече информация за новата E-Klasse

...
Mercedes започна бавно да разкрива повече информация за новата E-Klasse
Коментари Харесай

Mercedes започна бавно да разкрива повече информация за новата E-Klasse


Mercedes стартира постепенно да разкрива повече информация за новата E-Klasse и въпреки към момента да няма публична информация за това по кое време ще забележим идващото потомство на известния модел, то немската компания към този момент показа първите фотоси на колата. Кадрите демонстрират интериора, който евентуално ви се коства прочут, в случай че сте осведомени с гамата на германците.

 Разсекретиха интериора на най-новия Mercedes - 2

Разположението е сходно на това при EQE, въпреки тук да се комбинира версията с Hyperscreen и тази без. Пред лидера има един екран, а в таблото е вграден втори за инфотеймънт системата. Той е подложен в транспарантен панел, който продължава и пред пасажера, сходно на този при Hyperscreen, като там също може да бъде инсталиран трети екран. Клиентите могат да поръчат в допълнение селфи камера в горната част на таблото за диалози или фотоси.
 
 Разсекретиха интериора на най-новия Mercedes - 3

Подобно и на другите модели на Mercedes, камера следи очите на лидера, с цел да следи дали той гледа екрана пред пасажера. Ако това се случи, системата автоматизирано затъмнява третия екран, с цел да предотврати разсейването. Инфотеймънт системата идва с приложения като TikTok, Zoom, Webex, Angry Birds, както и браузърът Vivaldi. Амбиентното осветяване може да бъде обвързвано с музиката, която слушате, с цел да трансформира светлината в ритъма на песента.

 Разсекретиха интериора на най-новия Mercedes - 4

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР