Мениджърът Юрген Клоп поздрави Мохамед Салах за новото забележително постижение

...
Мениджърът Юрген Клоп поздрави Мохамед Салах за новото забележително постижение
Коментари Харесай

Клоп: Салах е вкарал 200 гола? Уау... специален футболист

Мениджърът Юрген Клоп поздрави Мохамед Салах за новото удивително достижение с тима на Ливърпул, откакто нападателят доближи границата от 200 гола в британския футбол с две попадения при успеха с 3:0 против Брентфорд.

Клоп съобщи, че светлинното табло на стадиона единствено по себе си приказва за това какъв брой специфичен е Салах. Египтянинът се разписа в двете полувремена и към този момент има 198 гола за Ливърпул, както и два за Челси.

" Звучи налудничаво ", съобщи Клоп във връзка с Салах, за който през лятото бяха отхвърлени към 150 милиона лири от саудитския Ал-Итихад.
 Ливърпул победи с 3:0 Брентфорд в мач от Висшата лига
Ливърпул с класика над Брентфорд, Салах сложи следващ връх

Ето детайлности

" Гол номер 200 в Англия, по този начин ли? Забележително. Той отново игра доста мощно. Постоянно имаше по двама към него, само че това не му пречеше. Хладнокръвието му при първия гол бе необикновено. Постиженията му сами приказват какъв брой специфичен футболист е ".

Ливърпул продължава да няма загуба като хазаин във всички съревнования и даже записа шеста поредна победа. Следващият мач на мърсисайдци пък е против първенеца Манчестър Сити и той е съботен, в 12:30 (14:30 българско време) часа, незабавно след паузата за мачове на националните тимове.

" Как може да сложиш подобен мач от 12:30? Тези хора не схващат от футбол. Двата тима имат несъмнено 30 индивида по националните тимове. Само за играчите от Южна Америка ни би трябвало цялостен аероплан ", сподели още германецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР