Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс е отказал оферта от

...
Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс е отказал оферта от
Коментари Харесай

Мойс: Само двама или трима мениджъри имат по-добър баланс от мен

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс е отказал оферта от различен клуб от Висшата лига на Англия, само че към момента не възобновява контракта си с " чуковете ", защото е нерешителен в упоритостите на клуба. Това разкри самият той преди мача с Манчестър Юнайтед.

55-годишният експерт застана отпред на на лондончани през ноември, когато те бяха в зоната на изпадащите, само че с опита си съумя да помогне на тима да резервира мястото си в британския хайлайф.

" Можеше да поема различен от Висшата лига през сезона, когато към този момент бях в Уест Хам, само че отхвърлих. Но и в този момент имам оферти, в случай че не преподпиша. Това не е проблем. Бил съм верният човек за няколко клуба, ще бъда верният и за доста други. Вероятно има единствено двама или трима мениджъри, които имат по-добро съответствие сред победи и загуби. Но с цел да преподпиша, би трябвало да бъда убеден, че ще получа това, което желая. Като изключим предходната година (в Съндърланд), постоянно съм се борил за местата в топ 6 и топ 8. За тях ти трябват умения. Искам да направя по този начин, че да дам на почитателите това, което заслужават ", сподели още Мойс.

В последните си два мача за сезона Уест Хам приема някогашните клубове на Мойс Манчестър Юнайтед и Евертън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР