Спорът защо принц Хари и крал Чарлз не са се

...
Спорът защо принц Хари и крал Чарлз не са се
Коментари Харесай

„Най-голямата бариера“ на принц Хари, пречеща на срещата на крал Чарлз - и това не е Меган Маркъл

Спорът за какво принц Хари и крал Чарлз не са се срещнали по време на неотдавнашното пътешестване на херцога на Съсекс до Обединеното кралство се ускориха.

Когато Хари посети родината си предишния месец, с цел да участва на работа в катедралата Сейнт Пол за Игрите на Invictus, спекулациите бяха необятно публикувани, че се чака наново събиране. Когато кралят разкри, че е бил диагностициран с рак през февруари, Хари незабавно отлетя, с цел да бъде до него за къса среща.

Въпреки това, при последното пътешестване на Хари, неговият представител даде да се разбере, че ще има няма среща с татко си заради натоварения график на монарха. Но в този момент това изказване беше оспорено след нови отчети, които настояват, че Хари е решил да отхвърли поканата на татко си да остане в кралска резиденция, тъй като се тормози за сигурността си.

Беше обявено, че кралят се е съгласил с молбата да разреши на Хари да остане в кралски дом, знаейки, че най-малкият му наследник към този момент няма публична благосъстоятелност в Обединен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР