Има нова актуализация в разследването на смъртта на Матю Пери,

...
Има нова актуализация в разследването на смъртта на Матю Пери,
Коментари Харесай

Разследването на смъртта на Матю Пери получава огромна актуализация, тъй като следователите се опитват да разкрият кой му е дал кетамин

Има нова актуализация в следствието на гибелта на Матю Пери, като пощенската работа на Съединени американски щати към този момент се причислява към екипа, който преглежда оставащите без отговор въпроси.

Обичаният артист беше открит мъртъв на 54-годишна възраст в джакузито в имението си в Лос Анджелис предишния октомври, като аутопсията откри, че гибелта му е случай от острите резултати на кетамина. Токсикологичните отчети разкриват, че той е имал обилни количества от лекарството в тялото си по време на гибелта си.

Полицейското ръководство на Лос Анджелис удостовери пред The ​​Mirror, че са в средата на настоящо следствие за това от кое място Матю е взел кетамина. Те изследват кой го е снабдил с опиата и при какви условия.

За всички последни вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на The Mirror US.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Продуцентът на „ Кръстникът, част II “ и „ Апокалипсис в този момент “ Фред Рус умря на 89 години тъкмо преди последния план.

TMZ също заяви, че Администрац...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР