Българска национална телевизия подготвя сериал по нашумелия хорър роман на

...
Българска национална телевизия подготвя сериал по нашумелия хорър роман на
Коментари Харесай

БНТ подготвя хорър сериал

Българска национална телевизия приготвя сериал по нашумелия хорър разказ на Васил Попов " Мамник ", излиза наяве от резултатите от оповестените постоянни конкурсни сесии за телевизионни игрални филми и сериали.

Сериалът ще бъде 12 серии, като всяка една серия ще бъде по 54 минути. Сценаристи ще са самия създател на творбата и Димитър Христов, прочут като създател на " Алфа ", престъпния сериал, който се излъчваше по BTV Action.

Режисьор на епизодите ще е Виктор Божинов, прочут от " Под прикритие " и от един най-успешните български филми от началото на века " Възвишение ".

Продуцент е " Глобал филмс “ ООД с представител Светлана Петрова.

Сюжетът на " Мамник " е следният:

" В трънското село Вракола се случват невероятни неща – няколко индивида са убити по невъобразим метод, други се разсънват с особени белези по тялото. Сякаш над селото е надвиснало нечовешко зло. Настаненият в старешки дом Емил, дружно с граничния служител на реда Божана Горнева, стартира да проверява странните случаи и се натъква на потулени от предишното загадки и на оживяло от българския фолклор страшилище. В борбата със злото  им оказва помощ и един възкръснал труп, който има несвършена работа на този свят ".

" Мамник " първо е основан от създателя си като аудио сериал за " Сторител " през 2020 година с гласа на Владимир Пенев. След големия триумф бива трансформира в разказ, който бързо се трансформира в бестселър на българския хартиен пазар.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР