Mениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино поля победата с 3:0 над

...
Mениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино поля победата с 3:0 над
Коментари Харесай

В Тотнъм се лее българско вино! Национал от САЩ’94 се оказа…

Mениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино поля успеха с 3:0 над АПОЕЛ (Никозия) с бутилка българско вино. Подаръкът му бе възложен след края на мача от Кирил Евтимов, който имаше време и да беседва с аржентинеца. Двамата се срещнаха минути откакто "шпорите " завоюваха първото място в Група "H " на Шампионска лига и се класираха на 1/8-финалите.

Бившият ни национал Велко Йотов е бил главната тематика в късия диалог сред Почетино и Евтимов, който още веднъж употребява визитата си в Англия, с цел да прави чудесна реклама на България, срещайки се с футболни звезди, написа Блиц Спорт. Живеещият в Съединени американски щати Йотов и Почетино са били два сезона съотборници в Еспаньол преди време. Бившият ни национал сега е треньор в школата на Атланта, а отпред на мъжкия тим е Херардо Мартино (б.р. - по-известен като Тата Мартино) - някогашен селекционер на Аржентина, беше отпред и на Барселона.

"В началото на годината, когато се видяхме с Почетино той се поинтересува какво прави Велко, а аз му споделих, че живее в Съединени американски щати и че при идната ми аудиенция в Лондон ще го свържа с него. Така и стана. Дадох настоящият номер на Йотов на Почетино и той доста се зарадва. Още по-доволен обаче стана, като разбра, че му нося нашенско вино. С наслаждение го одобри. Накрая ме попита дали сега разполагаме с положителни бързоноги български футболисти от ранга на Стоичков и Велко Йотов. Тактично избягах от отговора ", описа Евтимов за срещата си с мениджъра на "шпорите ".

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР