Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино намекна, че трансферното лято пред

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино намекна, че трансферното лято пред
Коментари Харесай

Почетино предрече сложен трансферен бизнес за Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино загатна, че трансферното лято пред неговия клуб няма да бъде леко макар обезпеченото класиране в групите на Шампионската лига.

За трета поредна акция „ шпорите” ще вземат участие в най-комерсиалния евротурнир. Победата над Лестър в неделя направи по този начин, че математически те са недостижими за намиращия се на 5-о място отбор на Челси. „ Сините” могат да слагат напрегнат само четвъртия Ливърпул, на който му стига просто да не губи заключителния си мач във Висшата лига против Брайтън вкъщи.

Уго Лорис: Място в топ 4 е по-ценно даже и от трофей

През лятото на 2017 година „ шпорите” вложиха съществено, с цел да привлекат попълнения на първо място в отбрана. Така на Острова дойдоха Дейвинсон Санчес и Серж Орие, а през зимата лондончани прибавиха в редиците си и крилото на Пари Сен Жермен Лукас Моура.

Сега Почетино реши да „ свие платната” и изясни за какво Тотнъм няма да е в позиция да се мери финансово с директните съперници Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Челси, Арсенал и Ливърпул.

„ Броят играчи налични за нас ще бъде стеснен, тъкмо както е всеки сезон. Цените на пазара непрекъснато растат”, съобщи аржентинският експерт. „ През последните няколко сезона гледаме същинска полуда, нали?”

ПСЖ вади огромните пачки: 100 милиона за Ериксен

„ В последна сметка има доста малко играчи, които могат да те създадат по-добър. Разбира се, в случай че разполагаш с финансовия тил, то може да пазаруваш умерено.”

„ За нас обстановката не е нова. Имаме своите предпочитани цели, само че те избират да отидат в клуб, където има повече пари. Затова си казваш: „ Окей, би трябвало да намерим някой друг”. Понякога би трябвало да се възползваш от опциите, в случай че не си в положение да преследваш главния си приоритет.”

„ Сигурен съм, че ще ни бъде комплицирано. Ще бъде нов опит за всички, тъй като трансферният прозорец в този момент ще затвори преди началото на сезона (съгласно гласуваните от Висшата лига промени – б.р.). Никой няма визия какво ще се случи. Работим върху това да създадем най-хубавото в името на тима. Няма да ни е елементарно, само че ще се опитаме”, добави Почетино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР