Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино изрази надежди, че звездата на

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино изрази надежди, че звездата на
Коментари Харесай

Почетино: Хари Кейн може да бъде Тоти за Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино изрази очаквания, че звездата на тима Хари Кейн би могъл да се окаже от към този момент все по-рядката порода играчи, които да прекарат цялата си кариера с един клуб. В тази връзка аржентинецът направи паралел сред най-резултатния футболист за 2017-а и легендата на Рома Франческо Тоти.

Буфон се скъса да хвари Хари Кейн

Принца на Рим постави завършек на дългогодишната си кариера в края на предишния сезон, а през всичките си 25 години на терена той не изневери на „ джалоросите”. Кейн в това време е младеж на Тотнъм и макар интереса на отбори като Реал Мадрид към него, към този момент остава в Лондон.

Тотнъм с проект "анти-Реал " по отношение на Хари Кейн

„ Най-важното качество на Хари е желанието му да успее”, показа Почетино в изявление за италианската спортна библия „ Гадзета дело спорт”. „ Неговата връзка с Тотнъм също е от голяма важност. Той доста ми припомня за Тоти и Рома.”

Най-хубавите голове във Висшата лига за 2017-а година

През 2017 Кейн също по този начин сложи връх по маркирани попадения във Висшата лига в границите на една календарна година – 37 попадения. „ За мен Кейн, Серхио Агуеро и Гонсало Игуаин са измежду най-хубавите централни нападатели на планетата”, продължи Почетино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР