Мениджърът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се превърна в първият

...
Мениджърът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се превърна в първият
Коментари Харесай

Анчелоти и Марсело с впечатляващи рекорди след титлата в Ла Лига

Мениджърът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се трансформира в първият треньор, печелил купите в топ 5 шампионатите в Европа.

и по този метод " белият балет " си обезпечи купата в испанския хайлайф още в 34-ия кръг.

През 2004 година пристигна първата купа за експертът, откакто изведе Милан до трофея в Серия А. Италианецът победи във Висшата лига с тима на Челси през 2010 година През 2013 година треньорът бе отпред на Пари Сен Жермен, когато завоюва купата в Лига 1. С тима на Байерн Мюнхен пък съумя да грабне оценката в Бундеслигата през 2017 година

Този сезон 62-годишният ментор ще има опцията да реализира дубъл със своя клуб. Реал Мадрид изостава с 3:4 от Манчестър Сити в полуфинален дуел от Шампионска лига. Реваншът на стадион " Сантяго Бернабеу " е в сряда (4-и май) от 22:00 часа. Той към този момент е печелил трофея с мадридисти, като даде начало на доминантно показване на тима. Реал Мадрид завоюва трофея четири пъти в границите на пет сезона.

Карло Анчелоти е спечелил 21 трофея, като през 2006 година и през сезон 2013/2014 печели наградата за най-хубав треньор. Договорът му с клуба е до 2024 година

Неговият ученик Марсело пък се трансформира във футболистът, спечелил най-вече титли с клуба. 33-годишният ляв бек печели 24 трофея в 545-те си мача с екипа на " белия балет ". Бразилецът има шест трофеи и четири трофея от Шампионска лига на сметката си.

Бранителят изпревари легендата на отбора Пако Генто, който печели 23 трофея с клуба. Крилото играе за Реал Мадрид от 1953 до 1971 година и е единственият състезател на столичани с шест Европейски купи.

След 16 години с отбора, Марсело е напът да се раздели с тима това лято.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР