Мениджърът на претендента на IBF за световната титла в тежката

...
Мениджърът на претендента на IBF за световната титла в тежката
Коментари Харесай

Ивайло Гоцев: Антъни Джошуа ще е заек под светлините - изплашен и незнаещ какво да прави

Мениджърът на кандидата на IBF за международната купа в тежката категория на бокса Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, показа най-голямата неточност на Антъни Джошуа в подготовката му за мача с българина. Гоцев има вяра, че това ще му изиграе неприятна смешка и ще му коства всичко, а светът ще стане очевидец на втора шокираща загуба за британеца след тази от Анди Руис.

Kubrat Pulev co-promoter Ivaylo Gotzev believes in his man’s upset chances against Anthony Joshua: " I know Kubrat’s mental readiness and his toughness is superior to AJ’s "

More:
— Bad Left Hook (@badlefthook)
Гоцев уточни подбора на Джошуа за спаринг сътрудници като погрешен, а също така уточни и за какво. Разбира се, той не пропусна още веднъж да залее с похвали Кубрат Пулев и да подсигурява на света, че ще бъде прелестно сюрпризиран от българина.

" Младите английски лъвчета не са добре квалифицирания и умел лъв, който е Кубрат. Те не са тъкмо видът спаринг сътрудници, от който AJ се нуждае, тъй като Кубрат е не просто умел войник. Той може да управлява събитията на кръга, работи добре с крайници и има боксови качества. Той има толкоз доста повече, в сравнение с хората осъзнават.

Няма подмяна за опита и AJ ще научи това. Малките фини елементи като спаринг сътрудниците вършат цялата разлика. Тревор Брайънт, добре, той е добър, само че той не удря и на половина крепко, колкото Пулев - той няма силата. Брайънт е малък състезател от тежката категория, който обича да " танцува в близост ".
Боят сред Джошуа и Кубрат ше е подобен, за какъвто британецът няма да се е подготвил. Ще повторим това, което се случи в " Медисън Скуеър Гардън ", когато той беше като " заек под светлините " - уплашен и незнаещ какво да прави " - показа Гоцев пред badlefthook.com и подсети за провалянето му от Анди Руис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР