Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау призна, че отборът му е

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау призна, че отборът му е
Коментари Харесай

Мениджърът на Нюкасъл: Не трябва да драматизираме

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау призна, че тимът му е имал шанс да не допусне гол през първото полувреме при гостуването на Ливърпул от 20-ия кръг в британската футболна Висша лига, само че не е склонен с двете дузпи, отсъдени против неговия отбор.

" Все още съм комплициран по отношение на дузпите. Особено втората не изглеждаше като дузпа ", разяснява Хау, представен от организация dpa.

" Има два метода да се огледа на това: нарушаването против Шон Лонгстаф през второто полувреме за мен беше дузпа, а това трансформира значително развиването на мача. След това отиваме в другия завършек на терена и това не беше дузпа ", продължи мениджърът на Нюкасъл.

Петото проваляне в последните шест мача на отбора във Висшата лига остави Нюкасъл на девета позиция с 29 точки след 20 изиграни дуела.

" Трябва да създадем всичко, което можем, с цел да защитим самочувствието си и по тази причина считам, че не би трябвало да драматизираме прекомерно нещата. Ливърпул се показа добре и направи мача сложен за нас. Ако махнем дузпите, головете, които допуснахме бяха разочароващи ", сподели още Еди Хау.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР