Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира представянето на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира представянето на
Коментари Харесай

Солскяер: Смолинг се представя фантастично в Рома

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разяснява представянето на Крис Смолинг, който бе даден чартърен в Рома през лятото, и призна, че има опция да се завърне в клуба.

"Крис се показва фантастично, само че знаем, че от време на време, в случай че измененията обстановката, това може да бъде от изгода и за двете страни. Той се любува на предизвикването и на живота там. Ние, несъмнено, сме по отношение на него. Смолинг е от вида играчи, които не можеха да останат и да не играят постоянно, за това взехме решение да го пуснем там. Много съм благополучен, тъй като в този момент можем да забележим какъв брой добър футболист е”, съобщи Оле Гунар Солскяер на конференцията си преди срещата с Манчестър Сити на следващия ден от 19:30 на “Етихад”.

Норвежецът отговори малко и ясно на журналистически въпрос дали чака Крис Смолинг да се завърне на “Олд Трафорд” през идващото лято. “Да, очаквам”, съобщи той. Смолинг играе за Рома от лятото на 2019 година. В 10 мача на Серия А 30-годишният англичанин вкара два гола и направи асистенция. Той също има три срещи в Лига Европа.
Серия А 15 кръг, петък 6 декември  Интер 21:45предстои  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР