Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че неговият

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че неговият
Коментари Харесай

Eрик тен Хаг: Дони ван де Беек трябва да се докаже

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че неговият съотечественик Дони ван де Беек би трябвало да усъвършенства още представянето си и да покаже това усъвършенстване на терена, когато му се даде късмет. Но треньорът подсигурява, че не се е отказал от играча.

Това е трети сезон в Юнайтед на Дони ван де Беек, само че той по този начин и не се е доближил до заемането на постоянно място в първия тим, откакто изигра единствено 19 минути във Висшата лига през този сезон. А втората половина на предходната акция прекара чартърен в Евертън.

А през вчерашния ден вечерта 25-годишният нидерландски халф записа първи мач като титуляр в мача от Лига Европа против Реал Сосиедад. Но даже и това не му оказа помощ да блесне кой знае какъв брой в срещата.

" Дони направи една добра лятна подготовка, само че след това се контузи. И в този момент стартира лека-полека да си връща формата, съобщи Тен Хааг на конференция преди мача с Астън Вила като посетител в неделя.

" Мисля, че против Реал Сосиедад представянето му беше обикновено и предстоящо съгласно дилемите. Но би трябвало да се усъвършенства още, да бъде по-добър. Познавам качествата му доста добре от взаимната ни работа в Аякс.

" Вчера даде това, което аз чаках най-много във връзка с позиционирането и прехода от едната фаза на играта в другата, по отношението на пресата. За представянето му в Юнайтед мога да приказвам само от интервала, когато аз съм тука. Но знам и съм сигурен, че може да се покаже на по-добро равнище, сподели още Тен Хаг.

В групата за мача в неделя се връщат националните бранители на Англия Хари Магуайър и Люк Шоу, откакто и двамата пропуснаха известна част от сезона поради контузии. Тен Хаг акцентира по какъв начин времето може да бъде потребно преди международното състезание в Катар този месец и за двамата.

" Англия несъмнено има в действителност добър късмет да завоюва Световното състезание, тъй като има в действителност мощен състав ", добави той. " Трябва да се грижа за Манчестър Юнайтед, това ми е работата. Но сигурно те би трябвало да бъдат един от любимците в шампионата ".

Нидерландският познавач също по този начин добави, че не е сигурен дали нападателите Антони и Антони Марсиал ще бъдат подготвени да пътуват за Вила Парк в неделя и това ще се ревизира на следващия ден на тренировката.
 Реал (Сосиедад) - Манчестър Юнайтед 0:1 в Лига Европа
Реал (Сосиедад) загуби борбата с Ман Юнайтед, само че завоюва войната

Единственият гол на стадион " Реале Арена " означи Гарначо в 17-ата минута
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР