Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг сподели, че тимът

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг сподели, че тимът
Коментари Харесай

Тен Хаг: Очаква ни емоционална вечер

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг показа, че отборът му го чака доста прочувствен мач против Копенхаген, който за момента се явява най-важния за „ алените дяволи “ от началото на сезона.  

„ На първо място желаеме да спечелим от почитание към сър Боби Чарлтън и на второ поради това, че този мач е жизненоважен за нас. Но във футбола не постоянно това е допустимо. Понякога не играеш толкоз добре, само че въпреки всичко би трябвало да намериш метод да спечелиш. Бях благополучен в събота, че успяхме да отдадем респект “, стартира Тен Хаг.

„ Винаги е особено, когато играем на „ Олд Трафорд “, когато почитателите са зад нас, когато имат мощна връзка с нас. Спомнете си последния домашен мач против Брентфорд, даже когато мачът не вървеше в нашата посока, те заставаха зад нас. В моменти на компликации и моменти на злощастие към Манчестър Юнайтед, почитателите към момента са с нас и ние се борим дружно “, сподели още нидерландецът.

Тен Хаг показа, че левият бек Серхио Регилон ще влезе в групата за мача против Копенхаген, откакто се е възстановил от травмата си.

„ Расмус Хьойлунд към този момент се усеща изцяло удобно с нас, мощно стимулиран е. Той би могъл да ни изпрати в вярната посока, в случай че има вярната настройка. Те могат да играят дружно с Марсиал, тъй като Антони може да играе и по фланга “, сподели още Тен Хаг. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР