Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик Тен Хаг, е бил

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик Тен Хаг, е бил
Коментари Харесай

Легендарният сешоар се върна в съблекалнята на Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик Тен Хаг, е бил гневен след унизителната загуба с 0:7 от огромния противник Ливърпул. Медиите на Острова осведомиха, че нидерландецът в никакъв случай не е бил толкоз ядосан от началото на престоя си на " Олд Трафорд ".

Според източник на " Сън " той даже е прибегнал до прословутия " сешоар " на сър Алекс Фъргюсън. Това значи да се скараш на футболист в съблекалнята, като безусловно крещиш на сантиметри от неговото лице съвсем всички думи, които ти дойдат мислено.

Нито един състезател не беше не е бил пощаден от конското на Тен Хаг, което траяло няколко минути.

" Той беше буен. След мача той се насочи напряко в тунела и незабавно щом играчите влязоха в съблекалнята, той ги " раздра ". Със сигурност може да се дефинира, че е стигнал до прословутия " сешоар ".

Той изясни, че може да одобри провалянето, само че методът, по който са се показали, е непрофесионален ", споделя източник на изданието.

" Нито един състезател не бе точно подложен на критика. Но Тен Хаг сподели, че всички, в това число и той, в този момент би трябвало да се поучат от това и да се оправят идващите мачове доста по-добре ".

Въпреки необятно публикуваната рецензия през последните 12 часа, " Сън " твърди, че няма проекти за лишаване на капитанската лента на Бруно Фернандеш.

Португалската звезда беше забелязан по време на дуела да жестикулира за какво не е изваден от игра при резултат 6:0. Много почитатели на Юнайтед също бяха недоволни от равнището му на показване, като той също беше подложен на критика, че видимо е бутал помощник-рефера.

Наставникът на Ман Юнайтед Ерик загар Хаг е употребявал малко нетрадиционни способи да накаже играчите си.

Той е предиздвикал футболистите си да изгледат насладата на футболистите на Ливърпул след дуела.

" Ако видя от някой още веднъж такова показване под мое управление, няма да играе повече за този клуб! ", декларирал на всеослушание мениджърът в съблекалнята.

Тен Хаг даже е заплашил играчите, че ще се прибират с почитателите, които са платили, с цел да ги гледат на “Анфийлд ”.

Днес нидерландецът събра целия състав на Ман Юнайтед въз основата в Карингтън, с цел да продължи с конското.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР