Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви на всеослушание, че

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви на всеослушание, че
Коментари Харесай

Пеп красноречив: Бъдещето на Сане не е в ръцете на Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола съобщи на висок глас, че на този стадий не може да направи нищо повече по отношение на звездата на отбора Лерой Сане. Испанецът съобщи, че бъдещето на немския национал към този момент „ не е в ръцете на клуба” и решението за това какво ще се случи оттук нататък всичко зависи от решението на самия футболист.

Байерн Мюнхен от известно време работи доста старателно по привличането на някогашния кадър на Шалке 04, като не крие интереса си към 23-годишния състезател. Според немската секция на „ Скай Спортс” тази седмица представители на баварците са провели доста положителни полемики с сътрудника на Сане по отношение на евентуален трансфер към „ Алианц Арена”.

В същото време Сити няма никакво предпочитание да продава играча и английските медии настояват, че към този момент няма публична оферта за крилото. „ Той изигра доста добър мач, изключително през второто полувреме. Лерой е човек, който оценявам високо. Много го харесвам”, съобщи Гуардиола след 6:1 над хонконгския Китчее в контрола.

„ Мисля, че той е може да бъде даже по-добър. Два или три пъти към този момент го споделих: желая той да остане при нас.”

„ По тази причина му отправихме оферта за удължение на контракта. Нещата към този момент не са в нашите ръце.”

„ Споразумението е положително и в случай че той желае да си тръгне, аз ще се натъжа. Дано да остане”, добави Гуардиола.

През историческата акция 2018/2019 Сане записа 46 мача и вкара 16 гола. Той беше титуляр в 21 от 38-те срещи на „ небесно сините” във Висшата лига, като през втората половина от сезона стартира по-често да остава на пейката. По същото време се появиха и информациите за проблемите при договарянията сред Сане и клуба за нов контракт.

Сане, който мина от Шалке в Сити в 2016 година, като навлезе в последните 2 години по договора си на „ Етихад Стейдиъм”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР