Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола направи интересно признание преди

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола направи интересно признание преди
Коментари Харесай

Пеп: Предложиха ми да купя Погба и Мхитарян през зимата

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола направи забавно самопризнание преди днешното дерби против градския противник Манчестър Юнайтед. Каталунският експерт съобщи, че през януарския трансферен прозорец е получил предложение да закупи двама футболисти на „ алените дяволи” – отишлият след това в Арсенал Хенрих Мхитарян и френската звезда Пол Погба.

Насладете се на решаващото дерби Сити-Юнайтед от 19,30 часа в ефира на DIEMA SPORT 2, онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA!

Гуардиола съобщи, че техният сътрудник – небезизвестният Мино Райола, се е свързал с него и го уведомил, че двамата му клиенти са разполагаем за договаряния. Думите на наставника са повече от любопитни, изключително като се има поради, че Погба досега си остава най-скъпия входящ трансфер на Юнайтед (89 милиона паунда през лятото на 2016 година).

Естествено, незабавно имаше реакция от страна на Райола. Италианецът съобщи, че не е разговарял с Гуардиола, само че в това време не отхвърли информациите, че Погба и Мхитарян са били налични за обмен. Би Би Си се свърза с „ управителен кадър” на „ алените дяволи”, който изрично отхвърли версията, че клубът е бил подготвен да се раздели с Погба по средата на сезона.

„ Преди два месеца той ми предложи Мхитарян и Погба, които да играят за нас. Ние обаче не разполагахме с финансите да притеглим Погба, тъй като той е прекомерно скъп”, съобщи Гуардиола.

"Никога не съм разговарял с Гуардиола ", отвърна от своя страна Райола. "Никога не бих разговарял с него по отношение на футболисти. Просто непосредствено ще се обърна към Манчестър Сити. Те са приказен клуб и имат приказен управител. "

Не е загадка, че връзките сред него и Райола не са най-хубавите. Двамата не се понасят от интервала на наставника в Барселона, когато Пеп влезе в спор с различен от клиентите на сътрудника - Златан Ибрахимович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР