Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп влезе в непозната до момента

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп влезе в непозната до момента
Коментари Харесай

Клоп спря гнева на Де Дзерби, той го похвали

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп влезе в непозната досега роля на миротворец по време на мача от британското състезание по футбол сред " алените " и Брайтън, спасявайки треньора на противника от червен картон.

Двата тима приключиха наедно 2:2, само че в 69-ата минута мениджърът на домакините Роберто де Дзерби стачкува бурно против подмината дузпа за неговия тим. Топката удари Върджил ван Дайк в ръката, само че съдиите оставиха играта да продължи.

Италианският управител бе предизвестен с жълт картон и продължи да спори със съдиите, а Клоп се намеси и го успокои.

" Той беше гневен и беше мой дълг да употребявам възрастта и опита си, с цел да го успокоя ", съобщи 56-годишният Клоп, за който сходни прояви на яд не са непознати.

" Знам доста добре, че спусна ли се по този надолнище, идва неизбежно граница, след която няма връщане обратно. Той беше доста покрай нея и пробвах да го успокоя. Не знам дали е имал потребност от това, или не, може да питате него. Той ми сподели нещо за дузпа, само че в този миг нямах концепция защо ми приказва. Мисля, че искаше дузпа ".

Запитан за случая, Де Дзерби отговори: " Обичам Клоп и той може да прави каквото си пожелае. Уважавам го надълбоко и считам, че е един от най-хубавите треньори в света. Каже ли нещо, нормално съм на 99% склонен с него. В тази обстановка обаче имаше дузпа. Казах го и на съдиите ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР