Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, потвърди, че Луис Диас

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, потвърди, че Луис Диас
Коментари Харесай

Клоп призна, че Диас е аут за Манчестър Сити

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, удостовери, че Луис Диас няма да вземе присъединяване в идното дерби против Манчестър Сити. Колумбиецът се завърна към тренировките на " алените ", откакто беше с травма отдавна и пропусна 28 мача от всички шампионати, а с този със Сити броя ще набъбне до 29.

Все отново германецът призна, че се радва, че Диас към този момент тренира и още през идната седмица ще бъде претрупан с спомагателен интензитет, след което той ще може да се върне към игрите.

„ Луис е назад в дребна част от заниманията след доста дълго време, в което беше навън. Фантастично е, че го имаме още веднъж и е цялостен с сила. Голям миг е за нас неговото завръщане, само че през днешния ден той не тренира с нас, а единствено тича. Прави още веднъж стъпки назад и взима леки участия в тренировките “, изясни Юрген Клоп.

„ През идната седмица ще засилим интензитета при него и тогава ще е подготвен, считам. Ще го следим всеки ден по какъв начин ще се оправя с него, само че наподобява в действителност обещаващо. Намираме се във финалната фаза по неговото завръщане “, добави още той.

За Дарвин Нунес, който беше навън за Уругвай, заради контузия в крайници, то Клоп призна, че е в кондиция да играе против Ман Сити, въпреки да не тренира няколко дни.

„ Дарвин не можеше да тренира два-три дни с нас поради контузия още от мача с Реал Мадрид, само че към този момент е назад и се намира в добра обстановка “, удостовери Клоп.

Тиаго Алкантара пък ще се завърне другата седмица към подготвителния развой на тима.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР