Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че Филипе Коутиньо ще

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че Филипе Коутиньо ще
Коментари Харесай

Коутиньо пропуска и следващия мач, Стъридж се завръща

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп удостовери, че Филипе Коутиньо ще пропусне и идващия мач на мърсисайдци - семейството на Кристъл Палас. Германецът продължава да упорства, че единствената причина за това е травмата на халфа, който към този момент подаде трансферна молба. Клоп добави, че няма визия за какво генералният управител на Барселона Пеп Сегура съобщи през вчерашния ден, че Котуиньо и Усман Дембеле са доста покрай каталунците. Заедно с това германецът изрази вярата, че в неговият отбор ще бъдат привлечени още нови попълнения до края на летния трансферен прозорец.

" Нямам реакция за тези изявления. Не знам за какво хората приказват такива неща. Дори не познавам Сегура. Никога не съм се виждал с него. Вече казахме това, което имахме да кажем. Няма други вести. Откакто Коутиньо има проблеми в гърба, не е упражнявал. Не мога да кажа нищо неприятно. Не сме глупави, знаем, че обстановката е комплицирана, само че няма какво ново да добаавим. Когато попитах медицинския щаб за Коутиньо, те нямаха никакви недоволства и подозрения. За мен не постоянно е елементарно да споделям истината на 100%, макар че не обичам да неистина. Но този път това е цялата обстановка.

Целият трансферен пазар е сложен. Когато не съм на подготвителното игрище, мисля какво можем да създадем. Но даже и прозорецът да бе затворил през вчерашния ден, отново щях да имам тим, който одобрявам, и който може да играе футбол. 31 август ще бъде претрупан ден. Не знам дали ние ще участваме ", съобщи Клоп на днешната си конференция.

Добрата вест за мърсисайдци е, че нападателят Даниел Стъридж е възобновен от своята травма и може да играе в дуела с Кристъл Палас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР