Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри задоволството си от

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри задоволството си от
Коментари Харесай

Клоп: Диого Жота вече е нападател от световна класа

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри задоволството си от успеха над (2:0) и класирането за финала в шампионата за Купата на Лигата. Мърсисайдци ще спорят за трофея за рекорден 13-и път, а Клоп отличи създателя на двата гола.

”Намираме се в сложен интервал от сезона, а и този мач беше сложен, само че се справихме. Опитваме всичко по силите си и това, което момчетата направиха против толкоз мощен противник, е необикновено. Вкарахме два превъзходни гола, при които имаше отлични пасове към. Не мисля, че доста хора на стадиона видяха позицията на преди второто попадение, само че го видя, а завършекът беше впечатляващ ”, съобщи Клоп.

4 - Diogo Jota has scored four goals in his last four games against Arsenal across all competitions, with three of those coming in his two appearances at the Emirates as a Liverpool player. Thorn.
— OptaJoe (@OptaJoe)
“Когато дойде в тима, бяхме безусловно уверени, че ще ни е от огромна изгода. Той направи огромна крачка напред в развиването си, откогато е при нас. Жото към този момент е нападател от международна класа, а това ни оказва помощ доста ”, добави германецът.

завоюва шести полуфинал от общо 7 под управлението на Клоп. Единственото отпадане на тази фаза беше за Купата на Лигата от през 2017 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР