Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори за ситуацията в клуба

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори за ситуацията в клуба
Коментари Харесай

Клоп: В Ливърпул е различно и все още не сме лош отбор

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп приказва за обстановката в клуба пред немските медии. Германецът подчертава върху своето бъдеще, както и възможната липса на присъединяване за мърсисайдци в идващото издание на Шампионската лига.

"Когато приключа работата си в Ливърпул, несъмнено ще си взема една година отмора. Никой не е нужно да се обажда. Нито след четири месеца, нито даже след шест. Няма значение кой се пробва - ще си взема година отмора ", сподели Юрген Клоп пред медии в Германия.

Юрген Клоп засегна и тематиката за възможна липса от присъединяване на Ливърпул в идното издание на Шампионската лига. „ Това ще бъдат съществени финансови загуби за клуба. Бил съм в такава обстановка към този момент и това е футболът, това е бизнесът и го одобрявам незабавно. В Ливърпул обаче е друго. Собствениците, спортният шефове, даже играчите – никой не се съмнява. Приемам обстановката и ще се борим за задачите си”, продължи германецът.

Клоп разяснява и отстраняването на Република България Лайпциг на 1/8-финалите в ШЛ: „ Да продължим напред беше доста значимо за целия клуб, изключително за състезателите. Играта в тази среща е отражение на целия ни сезон. Ние към момента не сме неприятен тим, само че просто постоянно не свършваме работата си докрай”, призна роденият в Щутгарт експерт.

„ От друга страна, сътворяваме доста шансове. В секцията ‘очаквани голове’ сме втори зад Манчестър Сити в Премиър лийг, само че надалеч от тях в отбелязването на попадения. Този проблем ни следва през целия сезон”, разяснява още Клоп пред Bild.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР