Мениджърът на Евертън Роналд Куман ще бъде уволнен при негативен

...
Мениджърът на Евертън Роналд Куман ще бъде уволнен при негативен
Коментари Харесай

Евертън застана зад Куман, но спекулациите набират сила

Мениджърът на Евертън Роналд Куман ще бъде уволнен при отрицателен резултат в идващия мач на тима от Висшата лига против новака Брайтън като посетител в средата на месеца, оповестява " Сън ". " Сините " от Ливърпул позволиха четири провали в последните си пет мача от шампионата и с актив от 7 точки заемат 16-ото място във краткотрайното класиране след седмия кръг. Евертън приключи на седма позиция през предишния сезон и се класира в Лига Европа, а през лятото Куман похарчи над 140 милиона лири за селекция, само че резултатите на този стадий не дават отговор на упованията.

" Очевидно нещата са отвън моя надзор сега. Както и преди, се старая да екстрахирам максимума от играчите. Ако няма отдаденост и липсва експанзия, това може да стане причина да премисля бъдещето си. Не мога да се окайвам от отношението на футболистите в мача с Бърнли. Опитахме всичко, само че не се получи. Разбирам разочарованието на почитателите и освиркванията от трибуните ", разяснява холандският познавач след домакинското проваляне от Бърнли с 0:1 през вчерашния ден.

Do you think Ronald Koeman should be sacked?

Retweet after voting, blues!
— Everton Blue Army (@EvertonBlueArmy) October 1, 2017 Основният акционер в клуба Фархад Мошири на този стадий застава зад Куман. " Намираме се в неприятен миг. Но от началото на сезона срещнахме четири от претендентите за купата, на три от които гостувахме. Добавяйки и още четири срещи от квалификациите и от груповата фаза на Лига Европа, това към този момент тежи. Физически и душевен играчите са поуморени. Освен това имаме и седем контузени. Все още е началото на сезона и Куман има цялостното ми доверие. Наясно съм, че страхотните ни почитатели заслужават повече. Вярвам, че нещата ще се оправят и няма да ги подведем ", сподели Мошири.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР