Мениджърът на Евертън Марко Силва предупреди своите играчи, че не

...
Мениджърът на Евертън Марко Силва предупреди своите играчи, че не
Коментари Харесай

Марко Силва: Няма как да се скриеш след слабите мачове

Мениджърът на Евертън Марко Силва предизвести своите играчи, че не би трябвало да се покриват след разочароващият старт на сезона във Висшата лига. „ Карамелите “ са 14-ти в таблицата, с актив от 7 точки след 2 победи, 1 тъждество и 3 загуби. Головата им разлика е негативна, при 5 вкарани и 9 девет позволени гола. През уикенда „ сините “ от Ливърпул позволиха изненадваща загуба с 0:2 вкъщи от новака Шефилд Юнайтед. Това слага португалският експерт в доста деликатна обстановка.

„ Не е моментът за който и да е било да се крие “, стартира Силва.

„ Казах го и в съблекалнята, няма къде да се скрием, би трябвало да покажем мощен темперамент и професионализъм. Това е миг за нас да излезем и да играем нашия футбол. Аз съм постоянно подготвен да посрещна мнението на нашите почитатели, няма да се укривам, никой няма да се крие “.

Евертън гостува на Шефилд Уензди във вторник вечер от 21:45 българско време за Карабао Къп.

„ Мачът е в действителност значим. Трябва да приемем шампионата съществено. Трябва да сме подготвени, желаеме да продължим в идващия кръг “, приключи португалецът.

„ Карамелите “ бяха дейни на пазара през лятото и привлякоха футболисти като Мойс Кийн, Алекс Иуоби, Андре Гомеш, Фабиан Делф, Жан-Филип Гбамин и Йонас Льосл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР