Мениджърът на Астън Вила Дийн Смит е близко до уволнение

...
Мениджърът на Астън Вила Дийн Смит е близко до уволнение
Коментари Харесай

Мениджър във Висшата лига пред уволнение

Мениджърът на Астън Вила Дийн Смит е близо до уволняване след тежката загуба от Лестър Сити с 0:4 в понеделник, която остави бирмингамци в зоната на изпадащите, оповестява Talk Sport.

Виланите се намират в слаба форма в последно време и заемат предпоследното място в класирането на Висшата лига с 25 точки от 28 мача, а предишния уикенд изгубиха и във финала на Купата на лигата против Манчестър Сити. Смит завоюва любовта на почитателите на Вила през предишния сезон, откакто с необикновено показване напролет вкара отбора в зоната на плейофите, които в следствие бирмингамци завоюваха, с цел да се завърнат в британския хайлайф.

Тимът обаче има едвам седем победи през акцията и записа четири следващи загуби в шампионата, а с 56 позволени гола отбраната на отбора е най-слабата във Висшата лига. Според информацията Смит ще получи финален късмет да избави поста си този уикенд, когато Вила посреща Челси в събота от 19:30 часа българско време, като при ново проваляне ще бъде уволнен.

Програмата на Астън Вила до края на сезона е много тежка и заплахата от изпадане наподобява все по-реална. Бирмингамци имат семейства на Челси, Арсенал, Уулвърхепмтън, Манчестър Юнайтед и Кристъл Палас, както и гостувания на Ливърпул, Уест Хем, Нюкасъл и Евертън. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР