Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, ще наблюдава Уилям Салиба

...
Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, ще наблюдава Уилям Салиба
Коментари Харесай

Артета: Аз съм наистина впечатлен от Челси

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, ще следи Уилям Салиба и Букайо Сака в последната подготовка преди лондонското дерби с Челси, като към момента не е сигурен дали двамата ще се изправят против " сините " в събота.

" Сигурен съм, че Сака ще желае да играе. Не разполагаме с толкоз доста футболисти. Днес за първи път би трябвало да упражняваме в цялостен състав и ще знаем много повече след края на заниманието ", разяснява испанският експерт пред медиите, представен от организация Ройтерс.

Сака, който беше контузен, не игра в квалификационните мачове за Евро 2024 на Англия през октомври. Салиба има проблем с пръст на крайници, до момента в който Леандро Тросар е с мускулно разтежение. 

" Уилям страда от това в последните няколко седмици. По време на паузата беше съвършеният миг да се оправи с болките, които изпитва ", сподели още Микел Артета.

Преди 2 седмици " артилеристите " завоюваха с 1:0 вкъщи против първенеца Манчестър Сити след попадение на Габриел Мартинели. Това беше първа победа за столичани против " небесносините " от 2015 година насам.  

Артета към момента няма загуба в посещение против Челси, откакто пое Арсенал през декември 2019 година.

" Наистина съм впечатлен от тях. Те несъмнено заслужават да имат повече точки от сегашния им актив. Ние би трябвало да запазим високите стандарти, тъй като против тях ще ни бъде извънредно мъчно ", добави Микел Артета.

Челси заема 11-то място в класирането във Висшата лига с 11 извоювани точки, до момента в който Арсенал има 20 пункта на втора позиция.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР