Мен ме вълнува къде седи България и на чия страна

...
Мен ме вълнува къде седи България и на чия страна
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Тази война е началото на края на режима на Путин

Мен ме вълнува къде седи България и на чия страна е в този спор. В тази война има ясно изразен агресор и жертва. Ние би трябвало да заявим ясно и тъкмо с агресора ли сме или с жертвата.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1454
Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ някогашният министър на защитата Бойко Ноев във връзка съветската инвазия в Украйна и днешните рокади в държавното управление. 

" Останах доста отчаян, че в Народното събрание има две политически партии, които приканват за неутралитет. Тази позиция за неутралитет е апел да застанем на страната на агресора. Вижте прибалтийските републики, Финландия, Швеция - те поддържаха жертвата и не ги е боязън. Защо България би трябвало да се опасява и да не поддържа жертвата? За мен България би трябвало да бъде в цивилизования свят, а не в Евразия ", добави той. 

" За мен кадровите промени в държавното управление не са толкоз значими сега. Има по-важни неща. България изрично би трябвало да изпрати военна помощ на украинския народ, който се бори с голи ръце против агресора. България би трябвало да задвижи проектите на НАТО за отбрана. Ние би трябвало да се възползваме от всички гаранции, които ни обезпечават участията в НАТО и Европейски Съюз.  Десйствията на Русия в Украйна са военни закононарушения. Владимир Путин ще бъде разгласен за боен нарушител. Тази война е началото на края на режима на Путин ", безапелационен бе Ноев.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР