Мемориалната стена на видния български писател и общественик се намира

...
Мемориалната стена на видния български писател и общественик се намира
Коментари Харесай

Приключи проектът “Мемориална стена на Стоян Михайловски” в Елин Пелин

Мемориалната стена на видния български публицист и държавник се намира на адрес ул. „ Стоян Михайловски “ №1 в гр. Елин Пелин, против детската площадка при магазин „ Т Маркет “. Създаването на мемориалната стена в гр. Елин Пелин е израз на благодарност към паметта на Стоян Михайловски - създател на текста на най-българския химн „ Химнът на Светите братя Кирил и Методий “.  
Отправяме признателност на художника на графити Максо, на господин Цветан Бизев от София Графити тур, както и самопризнание за поддръжката на господин Илия Гидиков – експерт хазаин към общинската спортна зала и на господин Георги Гунев за предоставената техника.  
 Продължава работата по план Магия на синергиите в община Елин Пелин Продължава работата по план " Магия на синергиите " в община Елин Пелин
От 17 до 19 май 2021 година, в Община Елин Пелин, се организира Първа двудневна работилница в България по план „ Магия на синергиите&ld...
Инициаторът на плана за мемориална стена на Стоян Михайловски е господин Владимир Дончев, гражданин на гр. Елин Пелин. Той благодари за оказаното подпомагане при реализацията на плана от страна на Община Елин Пелин на кмета господин Ивайло Симеонов, на зам.-кмета госпожа Райничка Николова и на госпожа Лина Цветкова, началник-отдел „ Образование, филантропични и обществени действия “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР