Меметата може и да са шеги, но оценката на индустрията

...
Меметата може и да са шеги, но оценката на индустрията
Коментари Харесай

Dogecoin срещу Shiba Inu – Кой може да е по-добрият вариант?

Меметата може и да са смешки, само че оценката на промишлеността на меме монетите от $2.3 милиарда през 2020 година значи, че тези смешки може да се трансфорат в бизнес.

Както Shiba Inu, по този начин и Doge са поскъпнали с над 20% през последния месец, следвайки наклонността на растеж от на Биткойн за същия интервал. И по този начин, в коя меме монета може да обмислите да инвестирате? И има ли трети вид, който би могъл да надмине и двата?



В тази публикация ще разгледаме хайпът към Doge и Shiba Inu и ще разкрием завладяващ нов план за оптималната облага.

Dogecoin – истинската меме монета

Ако знаете нещо за меме монетите, ще знаете, че Doge се счита за флагманската меме монета. Но дали оригиналът постоянно е най-хубавият? От една страна, защото е най-известната монета, тя има максимален късмет да си възвърне сърцата и мозъците на хората, обичащи мемета. А и през последните 30 дни се е повишила малко повече от Shiba Inu.

От друга страна, развиването и нововъведенията на Doge са в застой. Има и фундаментални проблеми с токеномиката на Doge, като да вземем за пример безкрайното предложение. Защо това е проблем? Защото това значи, че сходно на фиата, тя е изначално инфлационна – нещо, с което криптовалутите са основани да се борят.

Shiba Inu

Когато Shiba Inu започва за първи път, тя изглеждаше малко повече от опит да се копира славата на Doge. Но с течение на времето се оказа, че това не може да бъде по-далеч от истината. Shiba Inu създаде личен блокчейн и екосистема от монети – $BONE, $TREAT, $LEASH, вкара механизми за изгаряне, направи игра и други Последната вълнуваща вест е стартирането на техния онлайн бюлетин .

А има и още – блокчейнът Shibarium е горящ от интензивност, с нов важен стадий: 3 милиона транзакции и 1 милион блока, както и исторически най-много от 1.2 милиона адреса на портфейли.

Но какво да кажем за третия бичи вид?

И по този начин, мнозина стигат до заключението, че Shiba |nu може да е най-хубавият вид. Но от време на време би трябвало да се запитате дали задавате верния въпрос. Има ли вид три? Според някой анализатори може и да има. Понякога меме монетите може да са печеливши. Особено в случай че сте от първите, които научават за най-новото меме. И тъкмо тук се появява вид три.

Наскоро се появи нов план, наименуван Meme Moguls . Това е идна децентрализирана борса за меме монети “Play-To-Earn ” игра, в която хората могат да печелят токена $MGLS.

Фокусът е върху търговията с разнообразни меме монети и обединяването на феновете на класа монети, като в същото време разрешава на хората да натрупат своите $MGLS и да усъвършенстват уменията си за търговия по занимателен метод. $MGLS може да се залагат, с цел да се получи още повече от токена, или да се употребяват за присъединяване в стопанската система на Meme Moguls.

Ще има казино за хазартни игри и ранглиста, която да ви въодушевява да побеждавате приятелите и враговете си.

И най-хубавото? Meme Moguls е в първия стадий на предварителна продажба, на цена $0.0019 . Ще има няколко стадия, на които цената ще се покачва, а по-късно токенът ще бъде пуснат за търговия. Това значи, че тези, които купуват в този момент, ще влагат допустимо най-рано и че Meme Moguls може да бъде идващият 1,000x план и в действителност занимателно място.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР