Меме криптовалутите като Baby DogeCoin (BabyDoge) и Floki (FLOKI) напоследък

...
Меме криптовалутите като Baby DogeCoin (BabyDoge) и Floki (FLOKI) напоследък
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Baby Doge: Може ли Floki да замени Shiba Inu? Tradecurve се изправя срещу Binance

Меме криптовалутите като Baby DogeCoin (BabyDoge) и Floki (FLOKI) в последно време са в центъра на вниманието, заради интереса на вложителите.

Експертите и биковете обаче предвиждат, че Tradecurve ще бъде тази, която ще оглави бичия пазар през 2023 година

Floki Inu (FLOKI) се надява да се възползва от последните листвания

Floki Inu (FLOKI) беше добавена към няколко крипто тържища през последните няколко месеца. Макар че описът на тържищата, които са пуснали Floki Inu (FLOKI), е дълъг, главните от тях са Binance.US, Bitpanda и Bithumb. Според анализаторите главната причина за листването на Floki Inu (FLOKI) от редица крипто тържища е възходящата известност на меме монетата. Тя е помогнала на Floki Inu (FLOKI) да придобие по-голяма прелест.



Данните от веригата обаче сочат, че през последните седмици хайпът към Floki Inu (FLOKI) е намалял доста. Това може да се удостовери и от придвижването на цената на Floki Inu (FLOKI). Понастоящем Floki Inu (FLOKI) се предлага за търговия на цена от $0.000032, след спад от 5% на седмичната графика. Експертите обаче считат, че неотдавнашните листвания могат да подобрят цената на Floki Inu (FLOKI) през идващите седмици.

P2E играта на Baby Doge Coin (BabyDoge) не съумя да реализира огромен резултат

Окуражена от позитивното си показване през първото тримесечие на 2023 година, Baby DogeCoin (BabyDoge) беше пуснала първата си публична игра през март. С стартирането на своята P2E игра Baby DogeCoin (BabyDoge) се причисли към редиците на други меме токени, като Floki и Shiba Inu, които имат свои планове за игри. Въпреки това Baby DogeCoin не е очевидец на окуражаващо влияние на играта си върху цената на BabyDoge.

През последния месец цената на BabyDoge претърпя голям спад от 37%. Така Baby DogeCoin (BabyDoge) понастоящем се търгува на цена от $0.0000000021. Междувременно Baby DogeCoin (BabyDoge) предложи изгаряне на 100 квадрилиона токена, с цел да обезпечи дълготрайна сигурност и непоклатимост в своята екосистема. Предстои обаче предлагането да бъде гласувано от общността на Baby DogeCoin (BabyDoge). Ако предлагането бъде признато, изгарянето на токени ще се състои на 1 юни.

Tradecurve оформя растежа на пазара с взрив на предварителните продажби

Търсите борса за търговия, където могат да се търгуват дружно както криптовалути, по този начин и обичайни деривати, без да се основават голям брой сметки? Tradecurve ще бъде най-хубавият вид за вас. Докато тържища като Binance и OKB са лимитирани до търговия с криптовалути, платформи като AvaTrade и E-Trade се концентрират върху обичайните деривати.

Tradecurve е създала основана на блокчейн универсална борса, която разрешава търговия с редица активи, като показатели, криптовалута, форекс, акции, извънборсови деривати, ETF-и, облигации. Експертите считат, че тя може да се трансформира в една от 3-те най-големи тържища за търговия, защото обслужва пазар за трилиони долари. Например, валутният пазар записва дневен размер на търговия от $7.5 трилиона, а световният пазар на акции възлиза на повече от $111 трилиона.

Платформата ще действа въз основата на механизма за доказателство на запасите (PoR), а нейните консуматори ще имат безспорен надзор върху своите активи и ще държат частните си ключове. Тя е употребила опциите на DeFi за отбрана на персоналните данни на потребителите.

TCRV токените ще зареждат екосистемата на платформата, а токените на екипа ще бъдат заключени за 3 години. Предварителният кръг за продажба на TCRV токени завърши първия стадий, а вторият стадий е съвсем разпродаден. В момента токените се оферират на цена от $0.012 и се чака евентуално да набъбнат с 5,000% по време на предварителната продажба.

За повече информация по отношение на предварителната продажба на Tradecurve вижте връзките по-долу:

Уебсайт: https://tradecurve.io/
Предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram: https://t.me/tradecurve_official


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР