Мелания Тръмп и Брижит Макрон разгледаха картини на френския художник

...
Мелания Тръмп и Брижит Макрон разгледаха картини на френския художник
Коментари Харесай

Първите дами на Франция и САЩ разгледаха творби на Сезан в Националната художествена галерия във Вашингтон

Мелания Тръмп и Брижит Макрон разгледаха картини на френския художник Пол Сезан в намиращата се покрай Белия дом Национална художествена изложба, съобщи Асошиейтед прес.

Облечени в бели костюми и на високи токчета, първите дами на Съединени американски щати и Франция разгледаха галерия от към 60 произведения на френския постимпресионист. Двете се стопираха пред портрет на бащата на Сезан, четящ вестник, и позираха за фотография.

Мери Мортън, куратор на музея за френските картини, изясни, че Сезан имал сложни връзки с татко си, който бил банкер и желал синът му да стане юрист. Картината е от сбирката на семейство Мелън.
11
Двете първи дами по-късно минаха през ротондата на постройката и около скулптура на Меркурий.

Това беше втори ден от визитата на френския президент Еманюел Макрон и брачната половинка му Брижит във Вашингтон.По-късно през днешния ден семейство Тръмп ще ги одобри на първата държавна вечеря, откогато встъпи в служба. Кабинетът на първата дама на Съединени американски щати заяви, че облеклото на Мелания Тръмп е по модели на двама дизайнери. Костюмът, носен от Мелания Тръмп при идването на семейство Макрон в Белия дом, е на дизайнера Майкъл Корс. В Националната художествена изложба тя също беше с него.
11
Първата дама на Съединени американски щати носеше и бяла широкопола шапка, чийто дизайнер е Ерве Пиер. Той беше и стилният дизайнер на нейната рокля, която тя носеше в деня на встъпването в служба на Доналд Тръмп.

Бялата шапка бързо стана предмет на оживени диалози, също и в "Туитър ". Обикновено Мелания Тръмп не носи шапки.

По-късно двете дами се появиха в стилни вечерни тоалета във връзка държавната вечеря в Белия дом.
11
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР