Мексиканката Ванеса Понсе де Леон спечели голямата корона на Мис

...
Мексиканката Ванеса Понсе де Леон спечели голямата корона на Мис
Коментари Харесай

Мексиканката Ванеса Понсе де Леон спечели Мис Свят 2018

Мексиканката Ванеса Понсе де Леон завоюва огромната корона на Мис Свят в събота. 26-годишната хубавица сграбчи купата всред 117 други претендентки. Наградата на Де Леон бе връчена от победителката в състезанието предходната година – индийката Мануши Чилар.

За първа подгласничка беше определена Мис Тайланд Николин Пичапа Лимснукан. В петорката на най-хубавите се подредиха също представителките на Беларус, Уганда и Ямайка.

Въпреки положителното си показване в предварителните кръгове, българката Калина Митева по този начин и не откри място в първата 30-ка на Мис Свят.

„ Благодаря на всички за изключителната поддръжка! Надявам се да не съм ви разочаровала! Този един месец прекаран тук, на остров Хайнан, ме накара да се замисля какъв брой прелестна страна имаме. Имах достойнството да се срещна с девойки от целия свят, които ме накараха да се гордея още повече, че съм българка “, написа родният модел в обществените мрежи.

68-ото издание на Мис Свят се организира през последните седмици в Китай. Международният конкурс е учреден през 1951 година по самодейност на британеца Ерик Морли и брачната половинка му Джулия Морли.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР