Мексиканецът Саул Алварес - Канело победи Сергей Ковальов и завоюва

...
Мексиканецът Саул Алварес - Канело победи Сергей Ковальов и завоюва
Коментари Харесай

Канело: Не беше лесен мач, но ето ме тук - шампион в 4 различни категории

Мексиканецът Саул Алварес - Канело победи Сергей Ковальов и завоюва купата на WBO в лека-тежка категория. На формалната конференция след дуела Канело призна, че Ковальов е бил сложен съперник и е почувствал силата на руснака.

"Изключително удовлетворени сме от резултата. Не беше елементарен мач, само че ето ни тук – 4-кратни международни първенци. "

"Почувствах силата на Ковальов, само че значимото е, че съумях да се оправя с нея. Трябваше да сме търпеливи, проектът ни сработи по съвършен метод. "

"Първоначално смятах да го блъскам много в тялото, само че това не проработи. Затова тренирахме толкоз разнообразни обстановки и имахме други схеми за игра. Ако едното не се получи, да преминеш към другото. В 11-ия рунд Еди ми сподели да го приключа и това направих ", съобщи Канело.

Алварес съобщи, че към момента не знае името на идващия си съперник, само че ще продължи да написа история в бокса.

„ Не знам кой е идващият ми съперник, желая да продължа да пиша история. Ще ми е доста мъчно да се върна в междинната дивизия. Никога не ми е било елементарно да смъквам килограми, само че в случай че се наложи, ще го направя “, приключи мексиканецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР