Международният доставчик на системи и решения в телекомуникационния сектор Intracom

...
Международният доставчик на системи и решения в телекомуникационния сектор Intracom
Коментари Харесай

Доставчик за телекомуникационни сектор с бизнес в България открива офис в Италия

Международният снабдител на системи и решения в телекомуникационния бранш Intracom Telecom, който развива активност и на българския пазар, открива офис в Италия. Компанията към този момент е записала дъщерно сдружение в страната, като тя ще бъде основана в Милано.

Офисът ще предлага услугите маркетинг, продажби и поддръжка на цялостното портфолио от услуги и артикули на Intracom Telecom Group. В това число влизат решения в региона на безжичния достъп и предаване, телекомуникационен програмен продукт, IoT артикули и решения за интелигентен град.

" Основаването на дъщерното сдружение в допълнение ще ускори наличието на компанията ни на значим и бързоразвиващ се пазар като Италия - третата най-голяма икономическа мощ в Европейския съюз. Intracom Telecom доставя и поддържа мрежи в Италия от 2014 година, като специализира в региона на ултра-широколентовата интернет връзка за клиенти в провинцията ", показва Джон Тенидис, който е маркетинг шеф за безжични решения в компанията.

Intracom Telecom Group развива активност в региона на телекомуникациите от 40 години, като централният ѝ офис се намира в Гърция.

Тя работи на редица пазари в Европа, Азия и Африка. Компанията обслужва над 100 клиента допълнително от 70 страни по света.

Българското дъщерно сдружение на групата Intracom Bulgaria е учредено през 1995 година. Едни от главните сътрудници на компанията са компании като Cisco, HP, Oracle и други. В офиса в София работят над 50 експерти.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР