Международният благотворителен концерт-телемаратон Save Ukraine #StopWar“ ще бъде излъчван на

...
Международният благотворителен концерт-телемаратон Save Ukraine #StopWar“ ще бъде излъчван на
Коментари Харесай

Днес ще се проведе международен благотворителен концерт-телемаратон в подкрепа на Украйна

Международният благотворителен концерт-телемаратон „ Save Ukraine #StopWar “ ще бъде предаван на екран на площад „ Славейков “ в столицата от 18.30 часа.

До, по време на и след транслацията ще се организира събиране на средства за решение на най-големите филантропични проблеми, породени от военното навлизане на РФ на територията на Украйна.

Сред интернационалните звезди, които ще се извърнат към международната общественост, ще бъдат Fatboy Slim, Within Temptation, Bastille, Submotion Orchestra, BrainStorm, Beissoul & Einius, Salvador Sobral, Netta, Idina Menzel, IAMX, Gus Gus, Nino Katamadze и други

Украйна ще бъде показана от повече от 20 актьори, кред които: Monatik, Тіна Кароль, The HARDKISS, Океан Ельзи, Jamala, Go_A, Даха Браха, Один в каное, alyona alyona, Антитіла, Pianoбой, Melovin, Artem Pivovarov, Alina Pash, Kadnay, Latexfauna, Руслана, Dakh Daughters, TVORCHI, NK и други

Освен това в границите на телемаратона към многомилионната публика с молба за поддръжка към Украйна ще се обръщат доброволци, цивилен деятели, спортисти и актьори, известни и уважавани в целия свят.

Организаторите оповестяват, че участниците в маратона ще записват обръщения както от разнообразни краища на планетата, по този начин и от тези украински градове, където не престават вражеските обстрели.

Концертът ще може да се гледа и в YouTube.

Преди международния маратон-концерт от 16 до 22 ч. в София ще има концерт на пл. „ Александър Батенберг “, с мото „ С Върховен административен съд съдебномедицинска експертиза! “: Васко Кръпката и „ Подуене блус бенд “ събират другари за взаимност с Украйна. Ще се включат „ Блус трафик “, " “Георги Минчев Оркестра “,  Иван Лечев, Ярослав Кмитко и Павло от Украйна и други.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР