Международната асоциация по лека атлетика (IAAF) забрани изпълнение или слушане

...
Международната асоциация по лека атлетика (IAAF) забрани изпълнение или слушане
Коментари Харесай

Забраниха руските химн и флаг в Лондон

Международната асоциация по лека атлетика (IAAF) забрани осъществяване или слушане на съветския химн на Световното състезание в Лондон.  Уточнението е направено в регламента за спортисти под безпристрастен байрак, оповестен в формалния уебсайт на организацията.

" Националният химн на страните на неутралните спортисти не може да бъде изпълняван с помощ на звукозапис или акапелно пеене на обекта, обвързван със съответното съревнование ", се споделя в регламента.

Все отново е маркирано, че рестриктивните мерки не важат за подготвителни уреди, зони на регистрации, загряващи писти и забележете, хотели. Тоест, в случай че някой руснак завоюва злато, може да се дере в лондонския хотел с цялостно гърло, до момента в който отпива водката!

IAAF също по този начин забрани върху екипите на спортистите под безпристрастен байрак да бъда употребявани цветовете на националното знаме. Въпреки че на никое място не написа Русия, на всеки е ясно, че става въпрос за хората на Путин.

В международното състезание ще вземат присъединяване 19 съветски спортисти. Всички те ще бъдат под безпристрастен байрак, защото дисквалификация поради допинга получи цялата Всеросийска федерация по лека атлетика (ВФЛА).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР