Международен турнир по плуване - Black Sea Cup, организират ПСК

...
Международен турнир по плуване - Black Sea Cup, организират ПСК
Коментари Харесай

ПСК Черно море организира международен турнир по плуване Black Sea Cup

Международен шампионат по плуване - Black Sea Cup, провеждат ПСК Черно море, община Варна, Плувен комплекс „ Приморски ” и Българска федерация плувни спортове. Състезанието ще се организира от 1 до 3 юни на 50-метров открит басейн в комплекс ”Приморски ”.

Турнирър е по всички правила на ФИНА и ще бъде под управлението на сертифициран интернационален съдийски състав. Участниците ще се състезават в отворена система, като класирането ще се образува по отношение на възрастовите групи и пола.

Според регламента всеки тим има право да се показа с общо 25 плувци. Всеки от състезателите може да плува в до 4 самостоятелни дисциплини. Организаторите анонсират, че поръчки за присъединяване могат да се подават в период до 20 май, 2018 година в това число.

Плувците са разпределени в 4 възрастови групи – момчета и девойки, родени 2005 г.; 2003 – 2004 г.; 2000 – 2001 – 2002 година и 1999 година и по-големи мъже и дами.

Първите трима плувци от всяка дисциплинираност ще получат медали и награди от спонсора на шампионата. Най-добрият тим ще бъде награден със специфична купа. Първите трима състезатели по пол ще бъдат премирани с парични бонуси. Парична награда и специфични награди ще има и за най-хубавите плувци мъж и жена. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР