Между някои двойки има голямо напрежение. Те може да се

...
Между някои двойки има голямо напрежение. Те може да се
Коментари Харесай

Невъзможна любов: Между тези двойки зодии връзките винаги ще...

Между някои двойки има огромно напрежение. Те може да се обичат доста, да са буйни, непрестанно да се прегръщат и целуват, само че пък и непрекъснато да се карат, даже за дребни неща и да спорят. Те не умеят да вършат взаимни отстъпки, ядосват се бързо и мъчно се оправят с споровете. Често са изморени от разногласията, обидите, само че пък и не могат без своята половинка и не желаят да я губят. Ето кои са те съгласно struma.bg:

Стрелец и Телец
Телците и Стрелците са като деня и нощта. Земните Телци избират домашния уют, да се гушкат с колегата на дивана, да пият вино и да гледат филми, изключително през зимата. Леко са мързеливи. Те не желаят да харчат доста, а и се усещат най-комфортно, когато са единствено с половинката. Стрелците са много по-енергични, обожават да пътуват, най-много в далечни страни, отдават се на завършения, пробват рискови спортове. Не желаят да стоят на едно място и им е прелестно да поддържат връзка с доста хора. Затова има напрежение – не могат да се схванат къде да отидат и по какъв начин да прекарат времето си. Телците може да ревнуват от многото познати приключенци на Стрелците, а Стрелците се ядосват. Но и двете зодии обожават хубавата храна и пробват доста екзточни ястия в забавни заведения за хранене. Харесва им дружно да вървят на кино и спектакъл, а и обичат дълбоките диалози. Трябва да поддържат връзка повече един с различен, да вършат взаимни отстъпки, да редуват заниманията, да си имат религия и да остават сами от време на време.

Близнаци и Дева
Упрявлава ги една и съща планета – Меркурий, по тази причина от време на време им се коства, че са родени един за различен. Общуват доста, а и хубавото е, че са положителни и надеждни другари. Споделят си, дават си препоръки, поддържат се. Но имат и доста разлики и по тази причина постоянно се карат. Близнаците се държат по-детински, не мислят за следствията, не обичат разпоредбите. Често трансформират проектите си, когато бързат за сякаш значима среща може да се спрат единствено с цел да помиришат някое цвете на улицата. Това нервира практичните и изпълнителни Деви. Те не понасят някой да губи време, желаят постоянно да са точни, всичко да върви по проект, детайлите да са изпипани. Дразнят се какъв брой несериозни са Близнаците. Близнаците обичат игрите и флиртовете, това е недопустимо за Девите. Девите не се оставят по течението. Затова сред двамата има доста напрежение и Девите непрекъснато са уплашени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР